יום חמישי, 20 בדצמבר 2012

כמה מיליפ על בזיליקום!


כנראה כולכם מכירים את הירק הריחני זה מהמנות איטלקיות מסורתיות – בזיליקום.
אני בטוח שיש כאלה שאוהבים אותו יותר, יש כאלה שאוהבים אותו פחות.
אני הכרתי את הבזיליקום באחד מהמנות שאשתי הכינה לפני כמה שנים. האמת בהתחלה לא התלהבתי במיוחד. אך עוד מנה ועוד מנה עם ירק ריחני זה, פיתחתי אליו רגישות חיובית מסוימת, התחלתי לחבב אותו.
אך כאשר אשתי התחילה לבשל מנה איטלקית מסורתית – פסטה עם עגבניות שלמות, שמן זית והרבה בזיליקום פשוט התאהבתי בו.
וכרגע אני מוסף בזיליקום בהמון מנות.
לדוגמא היום הכנתי חביתה – חביתה מאד פשוטה, אך הוספתי לתוכה כמה עלי בזיליקום וזה הוסיף המון!
לפני כמה ימים עשינו טוסט – טוסט די "מסורתי" – גבינה, רוטב פיצה, עגבניות, אך כמה עלי בזיליקום הוסיף לטוסט זה משהו נוסף, מיוחד במינו.
המלצה שני – תנסו, תנסו את הירק – יתכן מאד שמאד תתלהבו מתוצאות, כמוני...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה